Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Lions International in 2017, wordt een grote Nationale Actie op touw gezet. Met de netto opbrengst van deze actie gaat Lions Nederland, samen met de Stichting Het Vergeten Kind, tenminste op een zestal locaties in Nederland, deze vergeten kinderen en er zijn er ruim 38.000 in Nederland, een plek geven waar ze kunnen spelen en ontspannen. Een warme plek zonder zorgen met activiteiten die passen bij hun leeftijd. Een kindvriendelijke omgeving waar veel gelachen kan worden, gewoon, zoals het hoort te zijn.

Ook Lions Neo Brabant doet mee aan deze actie! De actie bedraagt de verkoop van bloembollen. De prijs van één doosje met 10 tulpenbollen bedraagt € 5,00, hiervan gaat € 3,33 naar Stichting Het Vergeten Kind. De bloembollen zullen in september/oktober 2016 worden geleverd.

Help jij ons en Stichting Het Vergeten Kind ook mee? Hoeveel doosjes wil je bestellen? Leuk voor in je eigen tuin, op het balkon of om als cadeautje weg te geven. Laat het ons weten voor eind juni door een mail te sturen aan info@lionsclubneo.nl.