Onze eerste Welpenrally die wij in november 2019 hebben gehouden was een groot succes. Ook in 2020 organiseren wij daarom weer een rally waarvan de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda gaat. Houd zondag 27 september 2020 vrij in je agenda!

Onze rally is erg laagdrempelig en geen wedstrijd zoals vaker bij rally’s het geval is. Maar wat is het dan wel? Je zou onze rally kunnen omschrijven als een auto puzzelspeurtocht. Bij aanvang van de rally ontvangen jullie een routebeschrijving aan de hand waarvan jullie de rally gaan rijden. In de beschrijving zijn een aantal vragen en zoekplaatjes opgenomen. Ook leuk dus voor het hele gezin.

Praktische informatie
We verzamelen om 10:30 uur op een, nog geheime, locatie.
De kosten voor deelname bedragen € 35,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch. Maximaal 3 deelnemers per auto.

Zodra er meer informatie bekend is, kun je dat op deze pagina lezen. Wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden van updates? Of wil je je al inschrijven? Stuur dan een e-mail aan info@lionsclubneo.nl of katinka@kremersadvocaten.nl.